2016. augusztus 25., csütörtök

Silhouette free shape #1

Terveim szerint ezentúl minden héten csütörtökön jelentkezem majd egy-egy ingyenes .studio fájlal, ami a Silhouette termékcsalád tagjaihoz használható.  
Az első a sorban egy nagyon egyszerű felirat, amit nemrégen megrendelésre készítettem egy album elejére. Mutatom is:


Ha tetszik, nincs más dolgod, mint IDE KATTINTVA letölteni. Ha használod, elfogadnék egy linket hozzászólásban, hogy láthassam az eredményt :) /If you'd like to download the cut file, you can find it HERE. Enjoy! Please give credit if you use it and I'd love to see how you use it - link me up if you do!/



2016. augusztus 24., szerda

Tanfolyami ajánló avagy online workshop

Nem túl régen, a tarjáni scrapbook táborban (erről később még blogbejegyzek) tartottunk a Sugallatok-os lányokkal egy workshopot. Felmerült az igény a Facebook csoportunkban, hogy aki nem tud részt venni a táboron, annak elkészíthetnénk online formában ezt a "tananyag"-ot. 
Nyilván nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy engedtünk a ránk nehezedő nyomásnak :D A Sugallatok webáruházában (scrapbookshop.hu) már elérhető a TELJES TANANYAG, amihez alkotócsomag nélkül bármikor lehet csatlakozni! Ajánlom szeretettel :)




A workshop meglehetősen komplex. A felépítését teljes mértékben az alapoktól, (tehát az alapanyagoktól) kezdtük, hogy mindenki számára érthető legyen. Miről is van szó benne?

A. Alapvető médiumok és használatuk:
1. Gesso (átlátszó, fehér) - videó
2. Gel Medium - videó
3. Modell paszta és stencilezés - videó
4. Acrylic Liquid Medium - videó

B. Színezőanyagok és használatuk:
1. Szivárványpor - videó
2. Selyempor - videó
3. Mistek - videó
4. Tinták - videó

C. Albumbemutatók (mindhármunktól egy-egy) - videó

D. Kötési technikák (kétféle) - videó

E. Olalkészítés (mindhármunktól egy-egy) - videó


Néhány kép a tananyagból:










2016. augusztus 23., kedd

Családi augusztus 20.

Augusztus huszadika azon ritka napok egyike, amikor becses férj nem dolgozik, így végre együtt lehet a család. :) A ráadás, ha ez az alkalom szép, meleg és napfényes, mint az idei. Kecskemét belvárosa nyaranta sosem unalmas, így mi is arrafelé vettük az irányt, és nem is csalódtunk. Figyelem! Hangulatképek következnek :)

Fagyiztunk...

Nevettünk...


Fiam fotózta :)

Becses férj... :)

Mi :)

Dorothy

Lepke sajt...

"Sétáló pohár" tele sajttal :)

...amit meg is ettünk...


Fújtunk buborékot...



Mindent egybevetve fantasztikus napunk volt, a gyerekek is, és mi is nagyon élveztük. A sajtokból vásároltuk is egy keveset (na jó... sokat :) ) ajánljuk szeretettel.


Új blogruha és megjelenés

 Tekintve, hogy mióta elindítottam a blogot (tehát hosszú évek óta) ugyanazt a ruhát viseli, gondoltam itt az ideje váltani... Valami letisztult és egyszerű design-t szerettem volna, saját fejléccel és logóval. Az őszinte igazság az, hogy a háttérben weboldal készül ezzel a külsővel, de ki tudja meddig kell még rá várni... :)
  Remélem tetszik az új külsőm, bár még biztosan beletelik pár napba, míg az elképzeléseim szerint feltöltögetem, és megkapja végleges formáját. Addig is, az új logómmal búcsúzom, szép hetet Nektek!